Da Nu
Gofra framework este o platformă multifuncțională pentru crearea de aplicații WEB la nivel de întreprindere. Inovativitatea și unicitatea acestei platforme constă într-o soluție tehnică special dezvoltată, care permite automatizarea unui număr de sarcini privind vizualizarea și automatizarea interfețelor de dezvoltare. Sistemul conține, de asemenea, un set de utilite și componente pentru a asigura securitatea, integritatea și optimizarea datelor, ceea ce reduce semnificativ timpul de dezvoltare folosind Gofra. Un sistem flexibil de adaptabilitate vă permite să utilizați platforma pentru diferite tipuri de proiecte, cum ar fi CRM, CASE Management, Document Management, CMS și altele. Pe baza platformei Gofra au fost deja dezvoltate aplicații în domeniul medicinii, producției, construcțiilor, agriculturii și educației, care au fost lansate cu succes și funcționează în regim non-stop.

Arhitectura sistemului Gofra se bazează pe două principii: În funcție de nivelul de acces al utilizatorului, sistemul se divizează pe componente (Public, Private, Control Panel, System Management Interface , etc..),), pe de altă parte, sistemul este împărțit orizontal în module (de exemplu, Public, Private, Control Panel, System Management Interface , etc..). Modulul, la rândul său, conține control standard (DashBoard, Report, Form, Document). Modulul este o parte autonomă a sistemului și poate fi accesat în funcție de rolul utilizatorului sau pur și simplu exclus din pachetul de livrarea specifică. Pe de altă parte, modulul poate fi prezentat simultan în mai multe componente.

Astfel, poate fi formulat principiu că sistemul constă din componente verticale și module pe orizontală. Un set de module și componente este selectat în conformitate cu cerințele unui proiect specific și nu se limitează la arhitectura cadrului Gofra. Din punct de vedere al securității și accesului la module și date, sistemul are următoarele entități:
  • Permisiune - permisiunea de a utiliza setul de funcționalități sau acces la date. De exemplu: User Manager, Control Panel Access, etc. Fiecare clasă din sistem și toate câmpurile din baza de date depind de o anumită Permisiune.
  • Rolul - Este un set de Permisiuni și permite configurarea rapidă a utilizatorilor.
  • Utilizator - un utilizator de sistem care deține un rol sau este configurat cu un permis individual.
În acest fel, se obține cel mai flexibil mod de a gestiona datele și procesele din sistem. Fiecare proiect are un set propriu de roluri și permisiuni. Fiecare pagină sau fișier din sistem este controlată de un singur sistem de securitate și depinde de un set de utilizatori autentificați cu Permisiuni. În același timp, Gofra dispune de toate instrumentele și verificările necesare pentru a asigura protecția împotriva vulnerabilităților OWAST TOP 10. Orice modificări ale datelor sunt stocate în sistemul de logare, cu acces online pentru utilizatorii care au nivelul de acces necesar și sunt diversificate pe fiecare inscriere din baza de date. Livrarea standard include elementele principale pentru generarea unei noi versiuni, cum ar fi: Create, Update, Delete, dar sistemul își asumă un sistem de lucru flexibil, cu versiuni care pot fi adaptate necesitășilor unui anumit proiect.Pentru fiecare versiune default se salvează urmatoarele date :
  • Data versiunii
  • Utilizator
  • Date meta cum ar fi starea anterioară a obiectului, fișierul, datele asociate etc.
Gofra framework este dezvoltat pe tehnologii Microsoft și utilizează .Net framework 4.6.2 sau mai nou și Microsoft SQL Server 2017+ ca bază de date de bază, dar oferă și posibilitatea de a folosi bazele de date Oracle. Selectarea tehnologiei a fost bazată pe comoditatea dezvoltatorului și fiabilitătea tehnologiei. Această platformă poate fi utilă ca bază pentru dezvoltarea unor sisteme de informare extrem de funcționale și de înaltă performanță. Pe de o parte, framework are un set mare de funcționalități și componente pentru automatizarea multor procese standard pentru dezvoltarea de software, pe de altă parte, flexibilitatea sistemului permite optimizarea proceselor pentru nevoile unui anumit proiect. Acest lucru permite utilizarea Gofra pentru crearea unort sisteme corporative informaționale complexe, de a accelera procesul de dezvoltare a sistemelor și a asigura calitatea produsului final.

Pentru a comanda Gofra acesati buttonul:
Comanda Gofra
pentru inregistrare In caz daca deja ajeti account Gofra tastati
Login
pentru a accesa cabinetul personal.